Työnohjaus, koulutus & konsultointi

Ilkka Uusitalo

Ilkka Uusitalo

Tarinani

”Jokainen meistä luo omaa tarinaansa. Jokaisen tarina on erilainen ja siksi jokainen ihminen on kiinnostava."

 

Olen koulutukseltani kasvatustieteen tohtori (Doctor of Philosophy in Education). Väittelin aiheesta Työssä oppiminen lastensuojelun sosiaalityössä -reunaehtoja ja mahdollisuuksia ammatillisen asiantuntijuuden kehittymiselle joulukuussa 2019.

 

Työskentelen vielä osa-aikaisena lehtorina Turun ammatti- korkeakoulussa sosiaali- ja kasvatus osaamisalalla. Olen toiminut sosiaalialan opettajana/lehtorina eri vuosikymmenillä Tampereella, Loimaalla ja Turussa ensin toisen asteen ammatillisena opettajana ja nykyisin ammattikorkeakoulussa. Toimin aikaisemmin Turun ammattikorkeakoulussa hyvinvointipalvelut tulosalueella täydennyskoulutuspäällikkönä ja erityisasiantuntijana. Olen toiminut sivutoimisesti myös opettajankouluttajana Jyväskylän ammatillisessa opettajakorkeakoulussa ja antanut uraohjausta ja -neuvontaa akateemisen tutkinnon suorittaneille Turun yliopiston täydennyskoulutuskeskuksessa. Vuonna 1997 suoritin työnohjaajan opinnot (60) op ja olen tehnyt työnohjausta ja kouluttanut lukuisissa sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan työpaikoissa, myös joissakin yrityksissä. Työuran eri vaiheissa olen ollut mukana lukuisissa eri työyhteisöjen koulutus- ja kehittämisprosesseissa kuntaorganisaatioissa ja järjestöissä, myös jonkin verran hanketyötä on tullut tehdyksi.

 

Vuodesta 2015 alkaen olen toiminut Turun ammattikorkeakoulussa työnohjaajakoulutuksen (Ratkaisukeskeinen ja toiminnalliset menetelmät) johtajana ja kouluttajana. Olen ollut kirjoittamassa useita tieto- ja oppikirjoja eri asiantuntijoiden kanssa sekä julkaissut useita ammatillisia ja tieteellisiä artikkeleita joko yksin tai eri asiantuntijakokoonpanoissa. Kuulun jäsenenä Suomen Työnohjaajat ry:n ja Suomen Tietokirjailijoihin.

 

Mottoni: Tunne itsesi ja luota itseesi.

 © Ilkka Uusitalo  |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia

 

Evästeet